nuffnang

Sunday, November 02, 2008

Print Screen. How ?

How do you like the new background?? I like it very much. Ngeeee....

I tried to capture the look of before and after for this blog... but I just don't know how to do the print screen thingy.... how lah?

5 comments:

Neeza Shahril said...

hehhee.. no answer for that.. perhaps asking the IT experts over there in IT dept? ;)

UcU mAnjA said...

hai mis...

bole ucu bantu???
senang jer sebenarnya print screen tu,
kalau keyboard awk ada kekunci itu just tekan jer... selalunya print screen letaknya bersebelahan dengan scroll lock!!!
so nanti awk bole lah paste dekat paint ker atau di mana saja awk nak edit & paste...

selamat mencuba!!!

noniey alias said...

cantik layout baru nih.

emm..bukan ke print screen tu.. just tekan je kat button pada keyboard tu?

l i e y n said...

nice new layout....
aku pernah buat dulu tapi dah tak ingat...
rasanya lepas tekan print screen tu, dia automatic save tp kena cari le...

misz_A said...

okehhh.... got it!! thank you ucu n noniey!!

lieyn... your layout lagi cunnn!

kak neeza... it experts??? here?? who??? hhahaha...

Blog Widget by LinkWithin